„Ne iubim ca două beţe de chibrituri. Nu vorbim, ci ne aprindem. Nu ne sărutăm, ci provocăm «incendii». "

17 septembrie 2009

Total confuza


Am fost tot timpul invidioasa pe cei care au stiut ce isi doresc in viata ,au stiut sa se bucure si sa multumeasca pentru ce au primit.
Eu nu am reusit sa devin o asemenea persoana.Nu inca, dar pe viitor sper sa ma schimb.
Sunt o persoana destul de capricioasa iar chestia asta ma baga rau in ceata.
Sa va zic de ce...Pana acum cateva zile, plangeam ca o idioata dupa o scurta"relatie" pe care o avusesem.Dramatizam totul,aveam tot felul de idei fixe in cap,speram din tot sufletul sa reiau relatia, ma rog, nu acceptam ideea ca am pierdut ceva.Si uite ca lu'Doamne-Doamne i s-a facut mila de o biata fata care "suferea" si se plangea la toti,care era foarte deprimata si trista, si s-a gandit sa o ajute sa-i ofere ceea ce ea a cerut.
Si am primit aceasta sansa de a relua vechea idila.Mare prostie!?Pentru ca nu am nicio tragere de inima sa continui aceasta chestie.Nu am facut decat sa ma bucur prosteste pe moment, iar dupa,ajungand la mine acasa,pe perna mea plina cu idei:))mi-am dat seama ca nu-mi mai doresc acest lucru.NASPA!!!OK,eu acum nu inteleg ce rost au avut atatea vaitaturi si atata jelit, sa-mi dau eu tampita seama ca nu-mi doresc asta??? A fost doar o fandoseala de-a mea idioata.Sunt presata de o indiferenta macabra.Totusi puteam sa fiu putin mai entuziasmata,sa incerc sa "carpesc" tot ce s-a rupt in trecut sau sa-i zic nu,insa nu pot,nu mi-am dat seama ce vreau.
Azi pe strada mi-a venit un posibil raspuns in minte:cand am reluat totul,am capatat o stare de siguranta.Sunt o persoana care nu prea stie sa piarda, asa ca recapatand ce am pierdut sunt multumita.
E foarte dificil si penibil,faci atata tam-tam si exagerezi in toate privintele sa ai anumite chestii,de care sa te plictisesti cand le primesti.

0 comentarii: