„Ne iubim ca două beţe de chibrituri. Nu vorbim, ci ne aprindem. Nu ne sărutăm, ci provocăm «incendii». "

23 septembrie 2009

IARTA-MA...[pentru tine]


Daca ne-am dedica cateva minute sa analizam tot ce a fost intre noi am putea ajunge la concluzia ca a fost o mare pierdere de timp.
Insa nu e asa…si tocmai din cauza asta incerc sa aman sfarsitul nostru…”al nostru” suna minunat.Nu pot ingadui sa te pierd iara.Vreau sa intarziem,sa uitam,sa pierdem,sa amanam,sa stergem tot haosul inversunat in care ne-am asfixiat.Nu mai suport,mi-e dor sa te sarut,sa te stang in brate,sa ma enervezi intentionat iar dupa sa ma impaci… mi-e dor de absolut tot, de bune,de rele, de certurile noastre zilnice,mi-e dor de dezinteresul tau,de privirea ta,de rasul tau colorat:)) intr-un cuvant mi-e DOR DE TINE. Am ramas doar un suflet stingher macinat zi de zi de remuscari.
Sincer imi pare rau pentru ce s-a intamplat.Am fost cuprinsa de o vanitate puerila si am pulverizat cuvinte otravite peste constiinta ta.Vorbele sunt cea mai periculoasa arma a omului…ucid lent ,iar moartea lenta e cea mai dureroasa.E ca si cum as tulbura apa linistita a unui lac ,aruncand ca bezmetica cu pietre in ea.Unduirea agitata a apei provoaca stari de teama,nesiguranta,sperante false,ura,dispret.
Chiar daca uneori nu gandesc de 10 ori inainte sa spun ceva,nu o fac cu rautate… ci fara sa constat asta, mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau seama ca tin la tine,insa asa sunt eu,o persoana mediocra ranesc exact pe cine nu merita...

De ce insist???Pentru ca simt ca nu am facut pana acum tot ce trebuia ca sa mearga si ca mai sunt o gramada de chestii noi care ne asteapta...

0 comentarii: